Case: Pienyritys

Myynnin euromääräinen kasvu 44,460,- € vuonna 2015!

Asiakkaamme on pienyritys 1+1 henkeä. Kävimme myyntiprosessin ja sen heikkoudet läpi. Aloitimme myynnin ja markkinoinnin kehittämisen vuoden 2015 tammikuussa. Käärimme hihamme ja aloimme tekemään töitä hartiavoimin. Myynti ja sitä tukeva digitaalinen markkinointi laitettiin kuntoon.

Tulos: myynnin kasvu 44.460,-€!

Nyt tänä kasvu jatkuu ja uuden työntekijän rekrytointiprosessi on aloitettu.

Toimimme siis valmentavalla otteella ja hyödyntämällä olemassa olevaa tietoa ja taitoa, lisäämällä osaamista ja valmiuksia.  Valmennuksemme on erittäin käytännönläheistä ja pyrimme sillä ennalta sovittuihin tavoitteisiin. Etenemistä seuraamme yhdessä asettamillamme mittareilla ja nautimme ja iloitsemme onnistumisista jo yhteisen matkan aikana!

Ota yhteyttä ja keskustellaan missä on teidän yrityksenne kasvupotentiaali.